Подаване на сигнал
Заявка за безплатна регистрация

Нов правилник на приюта Сеславци

Нов правилник за въртешния ред действа в приюта Сеславци от 31 юли. Документът регламентира всички дейности на приюта, в това число третирането на кучетата, помощта от доброволци и процедурите по осиновяване на безстопанствени кучета.
Можете да го видите тук (pdf):
ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД НА ПРИЮТ „СЕСЛАВЦИ“ КЪМ ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ ЕКОРАВНОВЕСИЕ
Надолу публикуваме придружителната информация от Екоравновесие.

Уважаеми жители на град София,
В изпълнение на Закона за ветеринарномедицинската дейност, Закона за защита на животните, Наредба № 41/10.12.2008г., чл.121 на Министерството на земеделието и храните и Програмата за овладяване на популацията на безстопанствени кучета на територията на Столична община 2012-2016 година, беше изготвен „Правилник за вътрешния ред на приют Сеславци”. Правилникът е съгласуван с директора на Областна дирекция по безопасност на храните, кмета на Столична община и утвърден от директора на ОП „Екоравновесие”.
Правилникът регламентира дейността на приюта, работното време, хигиената, храненето, транспортирането на животните, работата с отпадъците, осиновяванията на животни и приема на нови кучета.
В глава XI – Допълнителни разпоредби е определен и редът за посещения на граждани и доброволци в приют „Сеславци”, както и правата и задълженията им.
Моля, преди посещение в приют „Сеславци”, гражданите, доброволците и осиновителите да се запознаят с Правилника.
Д-р Манол Нейков, Вр. и. д. Директор, ОП Екоравновесие

Написано от

2 коментари за “Нов правилник на приюта Сеславци”

 1. Лиско казва:

  Къде мога да прочета правилника за вътрешния ред на приюта в Богров?

  • Е. Галинова казва:

   Здравейте, Лиско,
   Изглежда, че в момента документът не е публикуван никъде. А може би трябва, за да бъде максимално открито и прозрачно всичко.

Отговори