Подаване на сигнал
Заявка за безплатна регистрация

Как работи

Подаване на сигнал. В сайта всеки гражданин може да подаде сигнал за бестопанствено или агресивно куче. Сигналът със сигурност веднага ще стигне до институцията, която носи отговорност за случая. Сайтът позволява сигналът да е максимално конкретен и ясен, за да може институцията да свърши своята работа точно, без грешки и без забавяне.

Обратна връзка след сигнал. Системата е създадена така, че подателят на сигнала да получава обратна връзка и следи действията на институциите. Процесът започва с това, че подателят се уведомява за получаването на сигнала и свършва с доклад за изпълнението на всички действия, предвидени за случая. Така гражданите са сигурни, че институциите следват правилата за работата си и правят това, което е необходимо.

Полезна информация. Тук читателите могат да намерят актуална полезна или интересна информация, свързана с кучетата и техните стопани. Каква е ситуацията с безстопанствените кучета в града? Как да се грижим по-добре за своето куче? Как да се предпазим от агресивно куче? Кога да сигнализираме и какво ще последва от това? И още много въпроси, които засягат всеки жител на града.

Коментари от читателите. В сайта читателите могат да коментират материали, да споделят интересна или полезна информация, да изразят мнение, да подкрепят или оборят чуждо мнение.  Коментирайте публикациите или използвайте формата „Пишете ни“ в долната част на сайта.